Σκληρός δίσκος SSD Intenso 128GB για Desktop ή Laptop μόνο €49.90

Σκληρός δίσκος SSD Intenso 128GB για Desktop ή Laptop μόνο €49.90
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Want to say something? Add Comment 

Απογειώστε τις επιδόσεις του Desktop ή Laptop σας αντικαθιστώντας τον δίσκο σας με έναν τεχνολογίας SSD!

Πιο αξιόπιστοι, γρηγορότεροι και ανθεκτικότεροι από τους παραδοσιακούς μαγνητικούς σκληρούς δίσκους της αγοράς, οι SSD είναι μια καλή λύση για τους χρήστες που θέλουν τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας που εξασφαλίζεται από την χαμηλή κατανάλωση ρεύματος διότι δεν έχουν κινούμενα μέρη, δίνοντας καλύτερη σταθερότητα, μηδενικό θόρυβο και την ελάχιστη απώλεια θερμότητας από έναν μαγνητικό σκληρό δίσκο.

Ο Intenso 3812430 της σειράς Top Performance προσφέρει υπερυψηλές επιδόσεις χάρη στην σύνδεση Sata 3 που αγγίζει τα 520 MB/sec (ανάγνωση) και 300 ΜΒ/sec (εγγραφή)! Αποτελεί την ιδανική πρόταση για να στεγάσει το λειτουργικό σας σύστημα που θα φορτώνει πλέον αστραπιαία! Χάρη στην μεγάλη χωρητικότητα των 128GB οι εφαρμογές και τα games σας πλέον θα ξεκινούν αλλά και θα ανταποκρίνονται ταχύτατα, ενώ η υποστήριξη λειτουργίας TRIM στα Windows 7/8 θα εξασφαλίζει σταθερή απόδοση στην διάρκεια του χρόνου. Δώστε την επιτάχυνση που έλειπε από τον υπολογιστή σας και μπείτε πρώτος στην μάχη στα αγαπημένα σας games!

Ο δίσκος προσφέρεται τώρα με 29% έκπτωση από τα €69.90 μόνο €49.90

Προλάβετε την προσφορά (ισχύει εώς τις 12:00 το μεσημέρι-22/10/15)

inteso-ssd-128gb

Add Comment

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ
Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας κουπόνια & προσφορές!
  (Χωρίς περιττά μηνύματα, το υποσχόμαστε. Αρχείο newsletter.)
SHARE
OR
NEWSLETTER
Μείνετε κοντά μας ακολουθώντας μας στα Social ή Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τις καλύτερες προσφορές!