Εκπτωτικό κουπόνι για 25€ έκπτωση στις κρατήσεις δωματίων Ελλάδα & εξωτερικό

Εκπτωτικό κουπόνι για 25€ έκπτωση στις κρατήσεις δωματίων Ελλάδα & εξωτερικό
25OFF
Want to say something? Add Comment 

Η Travelstaytion διαθέτει εκπτωτικό κουπόνι για 25€ έκπτωση στις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 10/04, στο τέλος της ημέρας, για προορισμούς σε Ελλάδα & εξωτερικό, όπως:

Λονδίνο, Άμστερνταμ, Ντουμπάι, Παρίσι, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Λισαβόνα, Φλωρεντία, Βενετία, Ρώμη, Αθήνα, Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κρήτη, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά κά.

Η TravelStaytion.com  αποτελεί την πρώτη online πλατφόρμα στην ενοικίαση ακινήτων τόσο για κοινό που επιθυμεί να ταξιδέψει, όσο και για το κοινό που πραγματοποιεί επαγγελματικά ταξίδια και επιθυμεί να διαμείνει σε ένα διαμέρισμα και όχι σε ένα απρόσωπο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Μέσω της σελίδας σας δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσετε ποιοτικά και οικονομικά καταλύματα σε όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να γίνετε οικοδεσπότης και να αρχίσετε να υποδέχεστε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας την ίδια στιγμή αύξηση των εσόδων σας.

Κάντε κλικ εδώ για να το δείτε →

venice

Κάντε κλικ εδώ για να το δείτε →

Add Comment

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ
Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας κουπόνια & προσφορές!
  (Χωρίς περιττά μηνύματα, το υποσχόμαστε. Αρχείο newsletter.)
SHARE
OR
NEWSLETTER
Μείνετε κοντά μας ακολουθώντας μας στα Social ή Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε στο e-mail σας τις καλύτερες προσφορές!